Draagbare generatoren

Compact, lichtgewicht en zeer stil, het handige draagbare serie levert een superzuiverige download (4)spanning op de meest afgelegen locaties. Deze zeer draagbare en zuinige generatoren hebben geluiddichte behuizingen en een geadvanceerd. Uitlaatdempersusteem om geluid tijdens bedrijf op een acceptabel niveau te houden. Het gewicht is laag gehouden door gebruik te maken van ultralicht materialen als magnesium.

De unieke invertertechnologie gebruikt in onze EU-modellen levert de hoge kwaliteit spanning die noodzakelijk is voor gevoelige elektronische apparaten zoals computers, zonder het risico van vastlopen of elektrische schade. Al deze draagbare modellen beschikken ook over het Eco-Trottle-systeem, dat het motortoerental automatisch aangepast afhankelijk van de gevraagde spanning.

Dit zorgt voor een zeer laag brandstofverbruik. Daarnaast kunnen twee dezelfde EU-modellen met elkaar worden verbonden met behulp van een parallelkabel. Hierdoor word het nominale vermogen verdubbeld zodat het toepassingsgebied nog verder uitgebreid kan worden.

download (5)

images (1) images (2)